Reparation af Louboutin

20 jun

For nyligt fandt jeg mig selv i en situation, som må siges at være enhver skoelskers mareridt. Mine Fifi champagnefarvede similibesatte Christian Louboutin stiletter gik i stykker! Hælen knækkede under en svingom. Og når jeg siger knækkede, så mener jeg det helt bogstavlig talt. Hælen knækkede midt over. Ulykkelig og fortvivlet over dette var gode råd dyre. For dette var ikke noget jeg bare kunne gå ind med til en almindelig skomager, da det krævede mere end bare lim.

Heldigvis havde jeg en tur til Paris i sigte, og jeg tog mine stakkels knækkede Loubou’s med. For i Paris ligger nemlig, så vidt jeg ved, verdens eneste skomager som Louboutin selv anbefaler til reperationer af Louboutin sko. Dør om dør med deres eget studio og skønne kvinde og nu også herreskobutik, ligger Minuit Moins 7.

Den unge skomager som ekspederede mig så kort på skoen, løb lige ind til Louboutin studiet, og kom kort tid efter tilbage med nyheden om at skoene godt kunne ordnes. Hurra! Dog skulle begge sko laves, da den ødelagte hæl skulle laves helt ny, og for at få dem ens, skulle den anden også laves om. Så hvis du skal ned her, så husk endelig at tage begge sko med, hvis nu de begge skal laves for at få et ensartet udtryk.

De sender skoene hjem til dig og forsendelsen kostede 50 € til Danmark. Så det er til at overkomme. Det kan dog blive noget  af en udskrivning at få lavet sine sko her, da det er håndværk af 1. grad. I mit tilfælde blev det rigtig dyrt, da der skulle laves to nye hæle, med håndpåsatte bittesmå similisten. Men har man en ridse i læderet, så skulle det være til at overskue. Men mine sko var lige til at smide ud hvis ikke hælen blev fixet. Så der var ingen vej uden om i mit tilfælde hvis jeg ville kunne bruge dem igen.

Kan kun anbefale dette sted hvis man vil forskønne sine sko, hvis man skulle have haft en uheldig oplevelse med de mange brolagte gader i København, eller andre uheldige skader.

Man skal nok lige holde øjnene lidt åbne for denne lille arkade da den er en smule skjult mellem Rue Jean Jacque Rousseau og Rue Croix des Petit Champs.

Minuit Moins 7, 10 passage Véro-Dodat, 75001

Metro: Palais Royal – Musée du Louvre

Advertisement

3 kommentarer til “Reparation af Louboutin”

 1. Emmanuel 14. april 2013 hos 6:12 am #

  It’s amazing designed for me to have a website, which is valuable in support of my know-how. thanks admin

 2. printable coupon code 18. juni 2013 hos 4:20 am #

  Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I
  will be waiting for your further post thank you once again.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Louboutins skadestue | Mit Paris - 31. marts 2016

  […] opmærksom på et sted som bør være på enhver sko connoisseurs to-do liste. Tilbage i 2012 (her) skrev jeg et indlæg om dette sted, men jeg synes jeg vil fortælle om det […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: