Fint fransk franskbrød

25 jun

Noget af det jeg virkelig nyder ved Paris er maden. Og ingen løfter tilsyneladende blikket over at man spiser lækkert og fint fra morgen til aften. Så når man nu er i byen over alle byer når det kommer til chic’hed, hvorfor så ikke starte dagen med en chic morgenmad. Og eftersom jeg er en stor fan af Ladurées kager, så kan det ikke komme bag på nogen, at jeg også er vild med deres morgenmad. Ladurée er nemlig meget mere end pastelfarvede franske makroner. Det er et gastronomisk fyrtårn i Paris, og de byder på lækker mad; morgenmad, frokost, kage, aftensmad og så drinks til sidst. Alt serveret på Ladurée-lysegrønne tallerkner med guldkant. Det er Parisisk når det er bedst.

Så har man ikke endnu forkælet sig selv med en morgenmad på Ladurée, så er det da bare med at komme afsted. Lækkert hjemmebagt brød, friskpresset juice, mini croissanter, egne marmelader, og fine små ruller med Ladurées egen smør. Det er skønt.

Det kan bestilles på alle Ladurées restauranter rundt om i Paris. Find den der ligger tættest på dit hotel på: http://www.laduree.fr

281289382578

Advertisement

En kommentar til “Fint fransk franskbrød”

  1. anninateatime 26. juni 2012 hos 6:00 am #

    Mmm ja det kan virkelig anbefales!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: