Gratis net hos Apple

25 jun

Efterhånden har vi alle sammen iPhones, hvilket giver mulighed for konstant at være på nettet. Men nogle gange kan det være svært at finde gratis wi-fi, og da priserne på internet i udlandet via telefonen er ret så kostbart, er gode råd dyre hvis man pludselig står og mangler adressen på en restaurant, eller åbningstiderne på et af de mange museer.

Et fif jeg har brugt flere gange er Apples store flagskibsbutik under jorden ved Louvre. Her flyder det med computere og iPads til fri afprøvning. Eller i mit tilfælde: frit internet. Tager man metroen til Palais Royale Musée du Louvre, kan man vælge indgangen til Louvre som hedder Carrousel du Louvre. Et mærkeligt underjordisk stormagasin af en slags med alt fra Virgin Music til Swarovski smykker. Går man ind i midten hvor den berømte omvendte glaspyramide er, og en af indgangene til Louvre, finder man Apple butikken, og landet med det frie net.

Apple Store, Carrousel du Louvre, 99 rue de Rivoli, 75001

Metro: Palais Royal-Musée du Louvre

 
Advertisement

2 kommentarer til “Gratis net hos Apple”

  1. it training 22. september 2012 hos 12:02 pm #

    First of all I would like to say wonderful blog! I had a
    quick question in which I’d like to ask if you do not mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your mind prior to writing. I have had a tough time clearing my thoughts in getting my thoughts out. I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Thank you!

  2. Hi would you mind stating which blog platform you’re using? I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m
    looking for something unique. P.S My apologies for getting off-topic
    but I had to ask!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: