Moderen af konceptstores

26 maj

Merci Merci er en af mine yndlingsbutikker i Paris. Hvis jeg skulle sammenligne den med noget i København, så ville det være en blandning af Normann Cph, Hay, Skjalm P og Storm.

Butikken er i tre etager. Her kan du bl.a. købe fancy picnic udstyr, feminine silketoppe, solbriller i træ, kæmpe sofaer, tape i neonfarver, lamper, postkort, duge, kjoler, bestik og meget meget mere.

Alt er super lækkert og designeragtigt på den der rigtig overskudsagtige måde. Prislejet et meget varierende, da designervarer desværre ikke er billigere her. Men de har også masser af sjove og lækre ting og nips til overkommelige priser.

Du kan spise frokost i kælderetagen, eller nyde et glas lemonade i stueetagens café, som er fyldt med bøger fra gulv til loft til fri afbenyttelse. Så man kan sagtens bruge mange timer her.

Man kan med god samvittighed smadre sparegrisen og bruge lommepengene her, da al overskuddet fra salget hos Merci Merci går til velgørenhed.

Butikken ligger inde i en gård, så man skal lige holde øje ud fra gaden, og se efter porten. Hvis der holder en lille  gammel rød Fiat i gården, så er du det rette sted.

Merci Merci, 111 Boulevard Beaumarchais, 75003 Paris

Metro: Saint Sébastien Froissart

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: