Te og kage

26 maj

Hvis man står i Marais og befinder sig i en situation af stor te og kage trang, så skal man slå et smut forbi Mariage Freres i Rue du Bourg Tibourg. Teudvalget er gigantisk, så det kan være svært at vælge hvad man skal drikke til sin afternoon-tea eller hindbærtærte. Butikken ligger ud mod gaden, og inde bag ved, i en overdækket gård kan man nyde sin kop Ceylon first flush. Tjenerne er i hvide hørjakkesæt, så man virkelig får stemningen fra en tesalon i Indien eller Sri Lanka.

I butikken kan du købe al det te du drømme om, eller måske en tekande formet som en kamel til 2000 €. Man kan hurtig købe sig fattig her i smukke tedåser i flotte neonfarver, te i alle smagsvarianter, og teblomster som springer ud i det kogende vand.

På 1. sal er der desuden et lille museum om te og teens historie.

Mariage Freres, 30 Rue du Bourg Tibourg, 75004

Metro: Saint-Paul

3

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: