Trendy pilgrimsfærd

17 maj

colette-pic-store7.jpeg

Leder man efter et sted hvor man kan købe den nyeste it-bag fra Loewe, finde en ny Dior nederdel i åreste farver, et Apple watch med Hermès urrem eller måske er på udkig efter en særlig Balmain hårspray, men ikke gider gå i mange butikker, så må man tage til Colette. Her kan man nemlig få alt hvad hjertet begærer af tøj, gadgets, sko, bøger, magasiner og dufte under ét tag.

Colette er nok Paris’ mest hypede butik, og det er imponerende hvordan den år efter år formår at holde fast i sin hype. Butikken kan næste år fejre sit 20 års jubilæum, som gennem årene nærmest er blevet en institution. Den er ikke bare et pilgrimssted under Paris’ modeuge, men året rundt hvor hipstere og fashionistaere fra hele verden valfarter  til og blander sig godt med chikke parisere og intellektuelle typer, som alle gerne vil være helt fremme på beatet.

Colette er indbegrebet af en cool concept store. Med de dyreste, lækreste og mest trendy mærker er det her man skal gå til, hvis man gerne vil vide hvad der er det nye sorte i modebranchen.

Og bliver man tørstig af al den fashion research kan man gå ned i kælderen i Colettes vandbar, hvor man kan slukke tørsten i over 100 forskellige slags vand.

Colette: 213 Rue Saint Honoré, 75001

Metro: Tuileries

Colette_Paris_01

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: