Til middag hos Omar

10 maj

Skærmbillede 2016-05-10 kl. 10.04.43

Paris kan tilbyde det hele, så er man i humør til orientalsk mad, så er der selvfølgelig et væld af muligheder. Og føler man sig i særlig humør til couscous og nordafrikanske krydderier, så skal man besøg Omar.

Chez Omar er en af Paris’ klassikere når det kommer til marokkansk cuisine, og mange parisere mener endda også at det er byens bedste, hvis man vil spise marokkansk. Filminstruktøren Sofia Coppola tilbragte meget af sin fritid her, under indspilningen til filmen Marie Antoinette, og annoncerede da også i Vogue, at dette var hendes favoritsted i hele Paris.

Menuen står på couscous, og så vælger man tilbehør: kylling, lam eller oksekød. Det er meget simpelt, og meget lidt fancy, men meget godt. Og uden at have været i Marokko, så virker det på mig meget autentisk. Spring evt. forretten over, og del deres couscous royale.

Stedet modtager ikke reservationer, så kommer man efter kl 20 må man regne med lidt ventetid. Og lad det være sagt med det samme: det ligner måske ikke umiddelbart et særlig godt sted. Men man må lade dem tvivlen komme til gode, for til trods for det ikke så charmerende interiør, så er det et sted der er værd at besøge.

Chez Omar modtager ikke kort, så husk kontanter.

Chez Omar: 47 Rue de Bretagne, 75003

Metro: Temple

image

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: