Cykelentusiasternes kaffebar

9 apr

e0ba691b4e95f8161524dc0a3408fa3c

En amerikaner og en new zealænder åbnede for ti år siden en lille biks hvor de arrangerede cykelture rundt i byen. Det gør de stadig, men nu har de to cykelentusiaster også åbnet en café, hvor de efter eget udsagn serverer byens bedste kaffe. Jeg ved ikke om det er byens bedste, men den er ihvertfald god. Og jeg går gerne langt for god kaffe.

Selvom Le Peloton Café ikke er overdynget med cykler og plakater med Indurain og Virenque, så fornemmer man godt kærligheden for tohjuleren. Og da jeg er ud af en familie for hvem sommer er lig med Tour de France, så måtte jeg jo opsøge dette lille sted i det sydlige Marais.

Stedet ser ikke ud af meget, men her er en utrolig hyggelig stemning, med en blanding af studerende bagerst i lokalet og lokale stamgæster, som sidder ved disken og får sig en sludder for en sladder.

Vil man gerne se Paris fra en jernhest, så har jeg skrevet lidt om det her, men det kan helt sikkert også være sjovt at være på tur med gutterne her, som har guidede ture på både fransk og engelsk.

Le Peloton Café: 17 Rue du Pont Louis-Philippe, 75004

Metro: Saint Paul

le peloton café_nalou6

Advertisement

2 kommentarer til “Cykelentusiasternes kaffebar”

 1. Emma 10. april 2016 hos 7:13 pm #

  Hej Emilie
  Jeg er vild med din blog!
  Jeg drømmer om og planlægger at flytte til Paris efter gymnasiet og tænkte derfor på, om du har nogle gode råd i forhold til at flytte dertil, finde arbejde osv.? Hvis du har tid og lyst må du rigtig gerne skrive til mig, evt. over email (Emmakbholmgaard@gmail.com)!
  Bedste hilsner
  Emma 🙂

  • emilieschram 10. april 2016 hos 7:36 pm #

   Hej Emma
   Jeg har sendt dig en mail 🙂
   Venligst
   Emilie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: