Skandinavisk fransk

8 jan

lg20140915_132

Der er nogle steder man går forbi igen igen, og siger til sig selv, at man skal huske, og så går der alligevel år og dag før man får det gjort. Jaja var ét af de steder. Jeg har boet tæt på, og gået forbi masser af gange, og alligevel kom den aldrig helt ind på lystavlen over noget jeg skulle huske.

Men jeg var glad for jeg endelig fik taget mig sammen. For ikke alene var det rigtig godt, det var også et af de hyggeligste steder jeg har været længe. Gemt væk inde i en gård, ligger denne lille restaurant, som man måske ikke synes ser voldsom fransk ud (nærmere meget skandinavisk), men her  emmer af god stemning, og lokale boho typer, som kommer forbi for at sig noget comfort food og så smutte videre ud i Marais’ natteliv.

Ejeren af stedet, Julien Fouin, er tidligere madanmelder, og har også haft sit eget magasin om gastronomi, og man fornemmer da også, at det er passionerede folk der står bag stedet her.

Her bliver brugt lokale franske råvarer, og menuen er årstidsbestemt. Det er lækkert og simpelt, og let at gå til. Moderne, uden at være fancy, og oldschool uden at være bondsk. Desuden går de utrolig meget op i god vin, og har et bugnende vinkort. Mange af dem endda økologiske. I det hele taget er alt på menuen så vidt muligt økologisk.

Man kan få en særlig børnemenu til en god pris, så tag endelig ungerne med.

Jeg vil foreslå at man bestiller bord. Det kan let gøres på deres hjemmeside.

Jaja, 3 Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie, 75004

Metro: Saint Paul

Skærmbillede 2016-01-08 kl. 23.33.27

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: