Et studie i god smag

10 nov

Paris2_0

Hver gang den tunesiske designer Azzedine Alaïa giver lyd fra sig, stopper verden og lytter. Han holder kun modeshows når han føler han har noget nyt at tilføje sin fantastiske portfolio, hvilket sidste gang var i 2011.

Så når der nu så sjældent kommer nyt fra ham på modescenen, er det godt at han har et galleri, hvor man kan komme og lade sig inspirere. Ikke fordi det nødvendigvis har noget med mode at gøre. Men simpelthen fordi at Alaïa er indbegrebet af god og sikker smag. Også når det kommer til kunst.

Så hver gang der er noget på programmet i hans galleri, er jeg ret overbevist om at jeg vil blive overrasket, rørt og få mit hoved sat på prøve. Sidst jeg var der havde galleriet udstillet fotografier fra World Press Photo 2015. Et udvalg af nogle meget stærke og meget forskellige billeder, som jeg er sikker på, at selv folk der ikke interessere sig for fotokunst, vil få noget ud af at se på.

For tiden (til 27. december 2015) udstiller de en stor installation lavet af den amerikanske kunstner Kris Ruhs, en ustillinger jeg glæder mig til at se i slutningen af november.

De fleste kommer forbi Marais når de er i Paris, og når man er på de kanter, så bør man lige slå et smut forbi Alaïa. Det er gratis, og galleriet har en meget overskuelig størrelse.

Galerie Azzedine Alaïa, 18 Rue de la Verrerie, 75004

Metro: Hotel de Ville

Entrée-Expo-World-Press-Photo-F

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: