Drik dus med djævlen

1 nov

2015-04-23-21h26-_dsc7176-maximechermat

Vil man gerne være en del af det hippe miljø i Paris, så skal man kende Faust. Dette sted er på kort tid blevet et af de fortrukne steder for byens fashionistaer, og når man sidder der ved Seines bred, med udsigt til Grand Palais, og sipper kølig rosé, og lytter til bløde lounge toner, så forstår man godt hvorfor.

Faust har åbent hele dage, og forvandles om natten til et af byens hotteste gå-i-byen steder med høj musik, et lysende loft, og pludselig giver navnet Faust meget god mening, med et dansegulv der ikke er for sarte sjæle.

Er man ikke klar til et svinge hofterne natten lang, så synes jeg stadig dette er et sted, som de fleste vil kunne sætte pris på. Hvor i Paris har man ellers så overdådig en udsigt, hvor man enten kan glo på Grand Palais, Pont Alexandre III (som efter min og mange andres mening er Paris’ smukkeste bro), eller vende ryggen til begge dele og hilse på Eiffeltårnet. What’s not to like?!

Og siger den der kølige rosé ikke rigtig en noget, så kan man også indtage cola, kaffe og diverse andre fredelige drikke. Tag her hen! Det er desuden også et glimrende sted, at sidde og kigge på mennesker.

Faust, Ved Pont Alexandre III, Invalides, 75007

Metro: Invalides

2015-03-14-05h55-_dsc3500-maximechermat

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: