Roman holiday

24 sep

Ober-Mamma-20

Det 11. arrondissement i Paris er virkelig ved at få banket noget seriøs street credit op. Avantgarde butikker og trendy restauranter og kaffebarer er de sidste par år virkelig poppet op, og er ved at gøre det 11. til et sandt hipsterkvarter med lige den rette mængde af chic som kun pariserne kan det.

Et af de virkelig hippe steder lige nu er Ober Mamma. En skøn restaurant med et moderne take på traditionel italiensk mad. Jeg havde læst at, eftersom Ober Mamma ikke tager reservationer skal man komme når de åbner kl 19.30 og man vil derfor let kunne få bord. Det må dog være længe siden man har kunne det, for da jeg og to veninder var der kl 19.35 var der allerede kø ud på gaden, og vi måtte lade os skrive på en liste og komme tilbage over en time senere.

Da vi endelig satte os til bords, efter at have fået utrolig lækre cocktails i baren, var ventetiden det hele værd. Maden var i top. Lækre pizzaer, spaghetti i små kobbergryder og tiramisu, som bliver serveret fra et fad til man siger stop. Jeg er vild med det. Desuden var interiøret super fedt med et stort hjemmelavet træ midt i restauranten, skinker hængende fra loftet, vægge fulde af vin og et stort åbent køkken fuld af italienske kokke.

Hvis man har tålmodighed, så skal man virkelig tage forbi her. Det er super lækkert, trendy, hyggeligt og ikke mindst ret billigt.

Ober Mamma har desuden en søster lidt længere ned mod Basille der hedder East Mamma.

Ober Mamma, 107 Boulevard Richard Lenoir, 75011

Metro: Oberkampf

Ober-Mamma-paris13

Advertisement

6 kommentarer til “Roman holiday”

 1. Sara Q 15. oktober 2015 hos 9:09 am #

  Hej med dig. Og TAK for en helt vidunderlig blog!! Jeg er i gang med at arrangere en surprise tur for min kæreste i julen (Så han slipper for min familie i juledagene!! 🙂
  Har du et godt bud til et sted at spise juleaften? Vi er midt/slut-30érne. Hipster-agtige, og elsker hygge, coolness og lækker mad 🙂
  Store smil fra Sara Q 🙂

  • emilieschram 29. oktober 2015 hos 9:23 am #

   Hej Sara
   Jeg er glad for at høre, at du får noget godt ud af min blog 🙂
   Mht til jul, så har jeg aldrig selv hold jul i Paris. Franksmændene fejre jul den 25. december, så jeg vil tro at de fleste restauranter har åbent den 24. men måske lukker ned lidt tidligt.
   Jeg har lige været på en rigtig god restaurant i Marais, som jeg også skal have skrevet om her på bloggen. Den hedder Les Chouettes, og var super hyggelig, med lækker mad, gode drinks og skøn stemning. Den kunne i jo kigge lidt på. Men jeg ved som sagt ikke hvordan deres åbningstider er den 24. december 🙂
   God fornøjelse, og god jul 🙂
   Vh Emilie

   • Sara Q 29. oktober 2015 hos 10:11 am #

    Kære Emilie.
    Tak for dit svar.
    Og sjovt nok har jeg fået anbefalet selvsamme restaurant af en Franskmand, hvis blog jeg har fulgt på Instagram 🙂
    Har også googlet lidt på Kong. (Den fra Sex and the City) Kender du den?

   • emilieschram 29. oktober 2015 hos 11:15 am #

    Hej Sara
    Jeg har ikke selv været på Kong, men jeg har ikke mødt en eneste som har talt særlig godt om stedet. Mit indtryk er, at den lever højt på Satc afsnittet.
    Vh Emilie

   • Sara Q 29. oktober 2015 hos 11:38 am #

    TUSIND tak for det svar. Det er jeg virkelig glad for 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. From Rome with love | Mit Paris - 24. november 2016

  […] ved at have godt fat i pariserne med deres gennemitalienske restauranter (læs bl.a. om Ober Mamma her). Og i sidste uge kom seneste skud på stammen: Biglove […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: