Sport på den fede måde

14 apr

6174bd148be9cf60dede63c20cde8a7c

Jeg er utrolig tilfreds med at sneakers er blevet så fast en del af modebilledet. For et par år siden kunne jeg ikke drømme om at gå i flade kondisko i Paris, og ville hellere smadre mine fødder end ses i praktisk fodtøj. Så halleluja for Nike og deres indtog på den internationale modescene.

I fashionable Marais ligger Nike Lab. Det er den første af sin slags i Europa, og er ellers kun at finde i New York og Tokyo. I en gammel boghandel kan man nu få et helt særligt udvalg af Nike produkter, nogle som ikke kan fås andre steder end netop her.

På første salen kan man skræddersy sine egne sneakers, og med kyndig og lidenskabelig vejledning få et par sko, som ingen andre har. Den her butik sætter efter min mening helt nye standarter for sportbutikker, og giver en følelse af inspirerende modebutik, og ikke trist træningslokale. Det er en virkelig sej butik.

NikeLab, 2 Rue des Hospitalieres St Gervais, 75004

Metro: Saint Paul

Skærmbillede 2015-06-12 kl. 21.22.53

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: