Den tjekkede Ladurée

13 mar

Billede 4

Selvom jeg ikke selv er jordens største chokoladefan, så får alt med navnet Ladurée min fulde opmærksomhed. Les Marquis de Ladurée åbnede i februar 2013 bare et stenkast fra Place Vendôme. Og med sine kun to år på bagen er den jo en ren vårhare taget Ladurées alder i betragtning (fra 1862).

Hos Les Marquis de Ladurée er chokolade i fokus, og man kan få det alle afskygninger. Lige fra deres klassiske makroner, til fyldte chokolade i smukke æsker, seriøse chokoladekager og selvfølgelig flydende varm chokolade to go. En kop man jo kan tage med sig, og lige smutte ud på gaden og op på Place Vendôme og glo på diamanter af en anden verden, eller sætte sig over i Tuilerieshaverne og nyde solen. 

Stedet er designet som en moderne udgave af Ladurée. I stedet for parketgulv går man på cement. I stedet for guld tingeltangel i loftet er der overdådig hvid stuk, og i stedet for feminine pastelfarver er palletten erstattet af mere maskuline toner i hvid, sort, grå, sølv og selvfølgelig chokoladebrun. Personalet er iført sort hvor de i de almindelige Laduréebutikker er iført nuttede lyserøde forklæder.

Les Marquis de Ladurée er med andre ord super tjekket og utrolig lækket. Og er man mere til chokolade end hindbær og pistacie, så er det bare om at komme afsted.

Les Marquis de Ladurée, 14 Rue de Castiglione, 75001

Metro: Tuileries

Billede 3

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: