Hygge på den lækre måde

10 mar

oysho-1

En butik jeg altid gerne vil besøge når jeg er i Paris er Oysho. Det spanske firma fra 2001 emmer af hyggelig afslappet luksus, til meget overkommelige priser. Udvalget af tøj er meget casual, og her kan man få det ultimative hyggesæt til de der søndage hvor man bare tuller rundt der hjemme.

Hos Oysho sætter man stor fokus på undertøj, nattøj og træningstøj både til løb og yoga, men man kan også få lækkert badetøj, fine sommerkjoler, pæne sko og accessories og meget mere afhængig af årstiden. Det meste er rigtig pænt, men man kan også støde på mærkelige hygge jumpsuits med kaniner på, som ligner noget man kun ville kunne finde i Japan.

Oysho er ejet af Inditex Group, som også står bag bl.a. Zara, og er efterhånden et worldwide brand med over 500 butikker fordelt på hele kloden. Det kan undre at Oysho ikke er repræsenteret i København, og man kan desværre heller ikke købe online til Danmark. Priserne er meget overkommelige, og ligner meget Zarapriser. 

Så derfor slår jeg altid lige et hurtig smut forbi Oysho på Rue de Rivoli, eller i en af de andre afdelinger i byen. 

Oysho: 74 Rue de Rivoli, 75001

Metro: Hotel de Ville

54490054

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: