Forfinet kage, chokolade og karamel

10 mar

Jacques-Genin

I en bygning fra 1600-tallet i det nordlige Marais ligger et lille paradis for chokolade, kage og karamelelskere. Efter han i mange år var leverandør til nogle af Paris’ bedste restauranter besluttede chocolatieren Jacques Genin sig i 2008 for at åbne sin egen butik med tilhørende salon du thé.

Stedet her er på mange måder meget aristokratisk, designet, moderne og helt gennemtænkt. Butikken i den ene ende af lokalet pakker nænsomt chokolade og frugtflæsk i fine små æsker, mens man i den anden ende af lokalet kan slænge sig i bløde lænestole og bestille utrolig rig varm chokolade og udsøgte kager alt serveret fra et skinnende sølvfad.

Jacques Genin er kendt for sin meget stramme og minimalistiske tilgang til desserter, og bliver af mange hyldet for sin sans for smag og for at have genopfundet karamellen, som hver dag kan fåes i op til otte forskellige varianter. Fx. ingefær, cider, kanel eller tonkabønner, som i USA er ulovlig, da det indeholder kumarin, som i store mængder kan være farligt. Det skal man dog ikke bekymre sig om hvis man bare spiser en karamel eller to.

Alt er frisk og bliver produceret om natten i køkkenet oven over butikken.

Jacques Genin: 133 Rue de Turenne, 75003

Metro: Filles du Calvaire

4V1C1394-2

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: