Bånd, bånd, bånd

9 mar

Billede 4

Et sted som passioneret dedikerer en hel butik til én ting er lige noget for mig. Og hos Mokuba kan man få én ting: bånd! Én ting er jo nok alligevel en underdrivelse, for sjældent har jeg set så mange forskellige bånd som her. Man aner slet ikke hvor man afskygninger af bånd der findes før man træder ind her hos japanske Mokuba. Butikken har ligget her i 25 år, og alle bånd bliver designet og produceret i Japan.

Jeg vil mene, at man på et højt og stabilt blodsukker godt bare kan ose lade sig inspirere. Men det vil nok være en god idé at have bare en lille forestilling om hvad man går efter, da man ellers kan gå ret død ret hurtigt i de utallige muligheder.

Silkebånd, grosgrainbånd, pailletter, læder, prikker, frynser, fake fur, brede, bredere, bredest, tynde, smalle, tykke, fede, glatte. Pasteller, pangfarver, eller et stort udvalg af vinrøde nuancer, bare for at nævne nogle få af de muligheder Mokuba byder på. Der er virkelig mange måder at pakke en gave ind på, sætte et bånd på en kjole, et dekorere et gardin, eller hvad man nu kan finde på at bruge smukke bånd til.

Ud over Paris har Mokuba også butikker i New York, Tokyo og Barcelona.

Mokuba: 18 Rue Montmartre 75001

Metro: Les Halles

IMG_3215

Advertisement

En kommentar til “Bånd, bånd, bånd”

  1. Veronica Daniels Bærenholdt 17. september 2016 hos 7:32 am #

    Har selv boet i Paris og har nydt at besøge alle de forretninger du nævner her. St Piere min favorite, da man finder mange rester der.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: