Kunst ja, mad nej

8 mar

Billede 2

I Paris er Louvre for mange førstegangsbesøgende højt på to-do listen. Og selvom jeg har været der mange gange, så bliver man bare aldrig rigtig træt af det museum. Det eneste man måske kan blive lidt træt af, er udvalget af restauranter. Bevares, der er rigeligt at vælge mellem. Men selvom det er lykkedes museet at have en stort udvalg af spisesteder, så vil jeg ikke anbefale at man indtager sin frokost i det gamle slot.

Rundt om Louvre er det også virkelig pakket med dårlige, dyre og turistfældelignede afarter af restauranter. Men midt i det uinspirerende udvalg ligger et utrolig dejligt sted. Med Palais Royal og Comédie Française som naboer ligger Le Nemours. Den lille Place Colette her danner ofte ramme for musik og anden underholdning, og kommer man en solskinsdag sidder man tæt. Jeg har været der flere gange, og de laver lækker, enkel og ligetil fransk mad. Deres salade chévre chaud kan bl.a. varmt anbefales. Desuden er det et perfekt sted at sidde og glo på chikke parisere og kiksede turister.

Le Nemours, 2 Place Colette, 75001

Metro: Palais Royal – Musée du Louvre

l.jpg

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: