Pariserchic på budget

19 feb

Nogle gange kommer den grimme shoppesnob op i os alle, og jeg så personligt gerne at alt mit tøj lå i snorlige snakke udelukkende fra Lanvin og Valentino. Men sagen er, at selvom jeg er ret godt kørende på skofronten, så er der nok mere H&M end D&G i mit klædeskab. Men når jeg er i Paris, så er det nogle gange lettere at smide fordommene, eftersom der er så mange butikker man ikke kender og ikke ved om er “den dårlige ende af Strøget”.

Monoprix er en supermarkedskæde fuldstændig ligesom Føtex eller Bilka med mad, vin, chokolade og alt der i mellem, og så også en stor tøjafdeling. Og her vil mange franske fashionistaer nok dåne hvis de så dette indlæg, men det er faktisk lykkedes mig at opspore ualmindelig pænt tøj hos Monoprix; Monoprix Femme.

Det smarte ved sådan et sted her er, at man let kan få pariserelegance for rimelig små penge. Og det vil jeg da ikke være for fin til ikke at tage imod. Undertøj, nattøj, børnetøj og voksentøj. Børnetøjet er også især fint, og man kan være heldig at få lidt Petit Bateau stemning for det halve.

En anden god ting ved sådan et shoppe rendez vous her er, at man sandsynligvis ikke støder ind i andre iklædt det samme i Danmark, og så begynder fashionistaerne nok at forstå hvad fordelen er.

Der ligger Monoprix’er over hele byen. Den jeg har været heldig i ligger ved République pladsen.

Monoprix: 164 Rue du Temple, 75003

Metro: Temple

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: