Fransk fastfood

15 jan

Billede 2

I kvarteret Sentier lige ved Rue Montorgueil i det 2. arrondissement er der en utrolig hyggelig stemning, og gaden er bestemt et besøg værd. Ikke mindst hvis man er der omkring frokosttid, så er det skønt at slå sig ned ved et af de mange caféers mange små borde, og glo på folk. Synes man dog at man har gloet nok på folk, og finder Rue Montorgueil en anelse befærdet og turistet, så gå op til Rue du Nil. Det er en af de der skjulte gade, som ligger lige i et menneskehav, men som de færreste kommer ned ad. Den ligger for enden af Rue Montorgeuil lige på den anden side af Rue Réaumur.

Her ligger Frenchie to go. Det er en utrolig hyggelig lille fastfood restaurant fra 2009. Her får man fastfood på den virkelig lækre og overskudsagtige måde. Alt er hjemmelavet lige fra den hjemmerøgede bacon til ketchuppen i flaskerne. Det er et lille sted med få border, men da det er fastfood, er det et perfekt sted til lige at svinge forbi og så smutte videre ud i byen.

Jeg skal ihvertfald tilbage!

Frenchie to go, 9 Rue du Nil, 75002

Metro: Sentier

Billede 1

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: