Manger: At spise

13 jan

manger_resto_paris

Det 11. arrondissement er virkelig up and coming. I april 2014 tullede Beyoncé og Jay Z rundt her, og de mange hipstere, kunstnere, kreative og alt der imellem ses mere og mere i bybilledet her. Så det er heller ikke mærkeligt, at det er her man skal tage til hvis man vil opleve det nye inde for fransk gastronomi.

Manger betyder meget passende ‘at spise’ på fransk. Og man vil bare have lyst til at spise mere og mere når man først har sat sig ind under det smukke glasloft her. Chefen i køkkenet; William Pradeleix er blevet oplært af nogle af de bedste kokke i Paris, så forventningerne er ikke lave. Han beskriver selv sin mad som ‘traveling-food’ og det passer på mange måder rigtig godt, da inspirationen til retterne kommer fra alle hjørner af verden.

Og ud over man kan spise sig mæt i utrolig lækker mad her, så kan man oven i købet også gøre det med god social samvittighed. Manger er nemlig inspireret af Jamie Olivers restaurant Fifteen i London med arbejdsløse og utilpassede unge i køkkenet, og hyrer her arbejdsløse parisere, uden nogen tidligere køkkenerfaring.

Her får man smuk, utrolig velsmagende og overraskende mad.

Manger, 24 Rue Keller, 75011

Metro: Bastille

Manger-Restaurant-Paris-10-600x437

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: