Den brækkede arm

13 jan

broken-arm-paris-9

Tre franskmænd og en svensker udgør tilsammen The Broken Arm i Paris. Der efter blot få besøg er blevet et af mine absolutte favoritsteder i Marais. Hvilket jo så vil sige i hele Paris.

De tre franske venner startede stedet op i februar 2013, som udgør en butik med tøj til både mænd og kvinder, samt diverse lækre sko, tasker, bøger, magasiner osv. I køkkenet står svenske Linda og kokkererer de lækreste retter fra morgen til sen eftermiddag. Da det er en svensker skal man ikke blive overrasket over det nordiske islæt maden har her. Enkel, velsmagende og ikke mindst en fryd for øjet. Der er en meget skandinavisk vibe over det her sted, som ville være et yndet hipstersted i Kødbyen på Vesterbro hvis det lå i København.

Ud over lækker mad, har de også et monster af en kaffemaskine, som sørger for at gæsterne kan få sig en overordentlig god kop kaffe at gå på.

Café og butik hører sammen, og er kun adskilt af en glasdør, hvilket gør at man hurtigt kan få stillet sulten, om det så skulle være efter tøj eller salater. Og mange her er sultne, så man kan godt risikere at skulle vente lidt for at få plads blandt de ret få borde.

The Broken Arm fører mærker som 3.1 Phillip Lim, Carven, Christophe Lemaire, Nike, Marni, Raf Simons, Y-3 blandet mange andre.

The Broken Arm, 12 Rue Perrée, 75003

Metro: Temple

041013-coffee-paris-brokenarm-1_edited-1

Advertisement

En kommentar til “Den brækkede arm”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Morgenmad i hipsterland | Mit Paris - 14. september 2016

    […] ligger i det hippe Haute Marais tæt på The Broken Arm (her) og Fondation Café (her). De kalder sig selv for en hybrid mellem en café, juicebar og en […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: