Menuen står på kødboller

24 nov

IMG_0134-1024x768

Personligt er jeg ret vild med restauranter som holder sig til et koncept, der gør dem til noget særligt. Og eftersom jeg også er ret tosset med kødboller, så er det her intet mindre end en lille perle af en restaurant.

Balls serverer, som navnet antyder, nemlig kun kødboller. Stedet byder på fem forskellige kødboller, hvorfra man kan vælge mellem okse, lam, kylling, vegetar og en dagens. Dertil vælger man tilbehør som fx. grøn salat, linser, risotto eller polenta.  Det er alt sammen utrolig lækkert, frisklavet og indbydende.  Især kyllingen i en lækker yoghurt sauce var utrolig smagfuld.

Jeg vil anbefale at man vælger tre-fire forskellige at dele hvis man er to. Man får fem kødboller pr. portion, men da tilbehøret er ret let, kan man sagtens gå all in på kødet. Desuden er det sjovt at smage de forskellige slags. Priserne er også helt overkommelige, så man kan uden de store kvaler tillade sig selv at udforske menukortet.

Balls ligger i det 11. arr. som af mange bliver beskrevet som det nye hipsterkvarter. Da det ikke er en særlig stor restaurant, og man ikke kan bestille bord kan det være en god idé at komme tidligt. Er man der kl 19.30 når de åbner skulle det ikke være noget problem at få plads.

Balls, 47 Rue Saint-Maur, 75011 

Metro: Pere Lachaise

Billede 1

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: