Morgenmad er dagens vigtigste måltid

24 nov

Billede 5

Hvis man kun ønsker at spise en croissant og drikke en espresso til morgenmad, så skal man ikke tage hen til Claus. Hos Claus er morgenmad nemlig ikke bare morgenmad. Her er det en oplevelse. Det er ikke for ingenting at stedet her bliver kaldt for haute couture morgenmad. Beliggende overfor Christian Louboutin i Rue Jean-Jacques Rousseau kan det jo være en perfekt start på dagen inden man går over og prøver sko.

Morgenmaden her er som sagt mere end bare de klassiske parisergloser. Det er et måltid af de store, hvor man virkelig får lagt en god bund. Køkkenet er en kombination af tysk, amerikansk og fransk. Umiddelbart lyder det måske ikke så tiltalende, men når man får så lækre sager som her, så fungerer det virkelig.

Alt er økologisk, lige fra den dagligt hjemmelavede müsli, til juicen, marmeladen, honningen og brødet. Man kan ud over morgenmaden også få lækre frokostretter, kaffe og kage, men det er nu morgenmaden man skal komme her for.

Ud over den dejlig mad, kan man også købe mange af tingene fra menuen med hjem. Fx. honning, marmelade eller kaffe.

Claus, 14 Rue Jean-Jacques Rousseau, 75001

Metro: Palais Royal – Musée de Louvre

Billede 6

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: