En frankofil spanier

14 nov

Billede 3

I 1995 grundlagde Paloma Santaolalla og Miguel Lanna tøjfirmaet Nice Things Paloma S i Barcelona. Med henblik på at skabe tøj til kvinder i alle aldre, er dette lille spanske univers en sand fornøjelse at opleve. Måske især fordi Paloma var stærkt frankofil, og elskede at gå på opdagelse i parisiske loppemarkeder. 

Tøjet her er utrolig lækkert, og pænt på den afdæmpede lækre hverdagsagtige måde. Gode kvaliteter, skønne materialer, stilsikre farvekombinationer, og et stort udvalg af forskellige beklædningsdele. Ud over tøj til voksne, har mærket her også en utrolig fin børnetøjslinje. Mange af tingene kan fåes både til voksne og børn så man kan matche hinanden.

Ligesom der er comfort food, så er det her rigtig comfort shopping. Her kan man nemlig shoppe med utrolig god samvittighed, da firmaet hvert år donere en del af deres overskud til forskning i kræft hos børn. Desuden bruger Nice Things Paloma S deres kunder som modeller i deres kampagner. Et ret sympatisk træk efter min mening.

Nice Things Paloma S, 119 Rue Vieille du Temple, 75003

Metro: Filles du Calvaire

Billede 5

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: