Start dagen med pandekager

10 nov

Billede 2

Hvis man godt kan lide pandekager, kold juice i store glas, og friskbrygget kaffe, eller bacon, æg, ristet brød og hvad der ellers høre til en skøn morgenmad så vil Holybelly nok falde i de flestes smag.

Holybelly er en af de der utrolig hyggelige lidt dineragtige caféer, som virkelig har forstået cafétidsånden, med lækker comfortfood i trendy hjemlige og lidt bohemeagtige omgivelser. Menuen skifter hver måned efter hvad sæsonen har at byde på.

Der er altid mange mennesker her, og da man ikke kan bestille bord kan det være en god idé at komme tidligt. Der er ikke voldsomt mange tomandsborde, og ellers et stort bord bagerst i det smalle lokale hvor man sidder side om side. Det er med til at give den hjemlige afslappede stemning, som var til brunch hos nogle nære venner. Og bliver man træt af at sidde tæt, kan man gå over i hjørnet og tage et spil på pinball maskinen.

Stedet er ejet af et fransk-canadisk par fra Vancouver. Så alle tjenere her begår sig fejlfrit på engelsk, hvilket kan være en smule befriende. En del af konceptet er, at det skal være et internationalt miljø at træde ind i, og derfor er engelsk det naturlige valg. Og internationalt virkede det da også da jeg var der, hvor jeg sad blandt nordmænd, amerikanere, franskmænd og japanere.

Holybelly, 19 Rue Lucien Sampaix, 75010

Metro: Jacques Bonsergent

20131020_132103

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: