Design, mode, natteliv og meget mere

18 sep

wanderlust

Der er selv sagt mange muligheder for at gå i byen i Paris. Vil man ud og danse moderne, så er Wanderlust et rigtig sjovt sted. La Cité de la Mode et du Design er Paris’ nye mode og designmuseum.  Det spektakulære multikompleks blev indviet i 2012, og indeholder ud over design og mode også en restaurant, store tagterrasser og en natklub. Placeringen er måske ikke byens mest centrale, men er ret uovertruffen og bestemt turen værd. Huset ligger nemlig, som et stort grønt rumskib, og nærmest flyder ud over Seinen ved Gare d’Austerlitz.

Det var en af mine kyndige pariserveninder der fortalte mig om Wanderlust. Hun har oplevet stedet om sommeren, hvor der hoppede små kaniner rundt ude på terrassen, og hvor sand på terrasserne gav en strandstemning som kun Pariserne kan gøre det. Jeg selv har kun været der om vinteren, hvor de udendørsarealer ikke bliver udnyttet på samme sommerlige facon.

Det rigtig gode ved det her sted er bl.a. at klientellet her er meget blandet. Mange Parisiske gå-i-byen steder kan virke ret posh, og nogle steder skal man oven i købet været smuk nok for overhovedet at blive lukket ind. Men Wanderlust er mere afslappet, og her danser høje og lave, tykke og tynde side om side. Man skal dog netop gøre sig klar til at danse side om side, for det her er ikke et særlig stort sted. Paris’ diskoteker er generelt mindre end i København. Her bliver hurtig ret fuldt hus. Kommer man før kl 23 er det gratis. Ellers koster det 10€.

Føler man dagen der på, at man trænger til at cleare hovedet lidt, så tilbyder Wanderlust også både yoga og crossfit timer. I det hele taget har stedet her rigtig mange sjove arrangementer. Læs mere på deres website.

wanderlustparis.com

Wanderlust, 32 Quai d’Austerlitz, 75013

Metro: Gare d’Austerlitz

beair_wanderlust-summer-2013-mercredi-6514

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: