Bjergtagende måltid

3 sep

img_1489
Hvis man virkelig vil forkæle sig selv, og opleve noget virkelig spektakulært, så skal man besøge Jules Verne. Den et-stjernede Michelinrestaurant har ikke bare en overdådig menu, men det er nok udsigten der først og fremmest er stjernen her, eftersom ganen her skal forkæles med udsigt ud over hele Paris.

Det eneste man ikke ser her fra er Eiffeltårnet, eftersom restauranten er beliggende på andet niveau i det over 100 år gamle tårn. 123 meter oppe i luften kan man nyde gastronomiske mesterværker så englene synger. Oplevelsen er komplet og starter på bedste vis, da man selvfølgelig ikke skal stå i de timelange køer, men man tager restaurantens private elevator i tårnets sydvendte ben op til de eksklusive lokaler med den bjergtagende udsigt.

Det er en dyr oplevelse, men efter min mening alle pengene værd. Man sparer dog entreen i tårnet, og hvad der er sparet er tjent…

Jules Verne, Tour Eiffel, Avenue Gustave Eiffel, 75007

Metro: Trocadéro

_10052012055324

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: