Antik på den nye måde

2 aug

P1040544

Lige ved indgangen til altid skønne Marais ligger en sjov butik: Les Milles Feuilles. Den er sjov fordi den på en side virker lidt forloren, og prøver lidt at være noget den ikke er. Nemlig fransk antik. Hvilket den ikke er, eftersom alt er nyt. Men det gode er også, at de ting de har her, ville koste mange hundrede euro hvis det var originaler. Så man får på en måde lidt Fil de Fer stemning for en slik. Og dog. For det er en lidt blandet landhandel. Her er både meget fine “antikke” spejle, trompe l’oeil æsker, flotte lysestager og finurlige muslingeskaller og fossiler. Men her er også lidt spøjse lamper, som lidt ligner noget fra en Aladdin inspireret hule. Du kan også støde ind i nogle 50’er agtige vaser, som på en måde virker en anelse malplacerede blandt det ellers franske antiktema. Men men, det er som sagt en sjov butik, hvor jeg selv har fundet flere fine ting til hjemmet. Ud over det er det nogle søde mennesker som har butikken her, så hvis man alligevel kommer forbi, så bør man lige kigge ind. Og hvis man hellere vil til Japan end Paris, så kan man stadig besøge denne butik. Der ligger nemlig hele fem butikker!

Les Milles Feuilles, 2 rue Rambuteau, 75003

Metro: Rambuteau

photo

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: