Grim, men skøn

31 jul

Au Rendez-vous des Camionneurs

Er man ny i Paris, så skal man tage forbi Place Dauphine på Pont Neuf. Her er hyggelig ægte pariserstemning, med små restauranter og petanquespillende ældre herrer. Dog synes jeg ikke helt restauranterne lever op til pladsens underspillede luksus og franske charme. Bevæger man sig dog lige om på den anden side af pladsen, på den side der vender mod venstre bred, så ligger der et lille vidunder af en restaurant. Au Rendez-vous des Camionneurs er ved første øjekast noget man nok straks vil gå væk fra, eftersom farvekoordineringen her er gået helt fløjten, og stedet mildelst talt ikke emmer af gourmetmad. Men selvom der her er en sjælden grim pariser indretning, så vejer maden helt utroligt op for det.

Tag turen forbi og nyd en lækker fed fois gras, efterfulgt af langtidsstegt lam, og til sidst en rig chokoladekage. Eller nogle af de andre utrolig delikate retter, denne lille hyggelige øjebæ af en restaurant disker op med.

Au Rendez-vous des Camionneurs, 72 Quai des Orfèvres, 75001

Metro: Pont Neuf

tarte_au_chocolat1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: