Classy cocktail crawl

30 jun

Billede

Jeg boede for nyligt i Rue Montorgueil lige ved Hallerne. Et skønt kvarter med masser af caféer og restauranter og hyggelige små madmarkeder i weekenden. Mens jeg boede der havde jeg en veninde på besøg, og vi besluttede os for at vi ville lave den klassiske pub crawl om til en mere classy cocktail crawl. Og det egner dette kvarter sig vældig godt til.

I en sidegade til Rue Montorgueil ligger Rue St Sauveur, og det er en gade som man let går forbi, fordi den umiddelbart ligner en hvilken som helt anden lille halvtom gade i Paris. Men man kunne ikke tage mere fejl. Man kan starte aftenen med at få en gourmet burger hos Big Fernand hvor køen på gaden er lang, og opskriften på burgerbollerne er en velbevaret hemmelighed. Man kan også gå ind hos Johana’s Fish and Chips og få en gang frisk fisk med sprøde pommes frites. Et familiefortagende hvor bror og søster står bag et enkelt og minimalistisk koncept.

Når man så har spist sig mæt i luksus fastfood, kan man med fordel gå ned for enden af gaden til Club Rayé. En lidt fimset pianobar, med tjenere i veste, og en lidt dandy agtigt stemning. Sådan et sted fungerer på en vidunderlig måde kun i Paris. Få en cocktail her, og smut så tilbage ned i gaden til Jefrey’s. Dette er et mørkt sted i to plan, med bløde mørkelilla møbler, boudoirstemning, og meget gavmilde cocktails i store glas.

Overfor ligger Experimental Cocktail Club. Og det her er måske et sted man ikke vil gå fra igen, når man først har fundet sig en plads i det ellers ret lille lokale. Den er på listen over top 100 de bedste barer i Paris, og man forstår det godt. Jeg fik her en af de bedste drinks jeg nogensinde har smagt, lavet af en yderst kompetent bartender. Jeg ville ønske jeg kunne fortælle navnet, men det var en drink han lavede ud fra en snak om, at vi gerne ville smage noget med rom, citrus og rabarber. Så man skal endelig bare bede dem om at lave noget, som ikke står på kortet. Det var utrolig lækkert, og bestemt et sted jeg skal tilbage til. Man skal dog forvente at man står ret tæt i baren, da dette er et meget populært sted.

Hold øjene åbne, for disse små cocktailbarer skilter meget diskret.

Rue St Sauveur, 75002

Metro: Etienne Marcel P1170814

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: