Spis i udkanten af Place des Vosges

29 maj

Billede

Det er muligt, at det her ikke er den mest chikke restaurant i byen, ej heller den hyggeligste, men god mad: det kan de. Les Bonnes Soeurs ligger et stenkast fra den smukke Place des Vosges, og måske er det netop fordi den ikke ligger inde i arkaderne rundt om pladsen, at det faktisk er ret overkommelige priser maden fås for her. Det er en af mine gode og ligeledes frankofile veninder, som har vist mig dette sted, som efter hendes mening serverer byens bedste cæsarsalat (og hun har prøvet mange)!

Menukortet her er ret omfattende, hvilket nogle gange kan være et sikkert tegn på katastrofe og vidne om et sted, som ikke kan beslutte sig for hvad de vil. Men her lader det sig gøre. Så man kan få alt fra klassiske franske rette som boeuf tartare, steak, confit de canard og tarte tatin, men også tandorikylling, risotto eller eggs Benedic til weekendbrunchen. Og apropos brunch, så er det her et sted pariserne gerne tager turen gennem byen for at spise brunch, så i weekenden kan det være svært at komme til, da stedet heller ikke er særlig stort, og netop også i weekenden kan man ikke bestille bord. 

Place des Vosges er et must på en parisertur, og bliver af mange beskrevet som den smukkeste plads i Paris, og er man der når man alligevel skal finde noget frokost eller aftensmad, så kunne Les Bonnes Soeurs være et glimrende bud.

Les Bonnes Soeurs, 8 Rue du Pas de la Mule, 75003

Metro: Chemin Vert

Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: