Nok den bedste kage i Paris

29 maj

Billede

Jeg vil sige, at jeg efterhånden er rimelig velbevandret i det franske kage- og dessertkøkken. Jeg elsker, at man selv i den mindste lille (ved første øjekast måske kedelige) bager kan få de mest overdådige kagekreationer. Så derfor skal der efterhånden en del til at rykke mine smagsløg derhen hvor englene synger. Men jeg havde en sådan oplevelse hos Des Gâteaux et du pain. Egentlig ledte jeg efter La Pâtisserie des Rêves’s afdeling i Saint-Germain-des-Pres kvarteret, og stødte derfor ret tilfældigt på dette lille vidunder af en kage: Baton de rhubarbe. En rabarberkage så delikat at jeg vil mene at både Ladurée og Angelina godt kunne have noget at lære her. De andre kager så også ualmindelig lækre ud, og jeg tror næsten ikke man kan blive skuffet uanset hvad man vælger. Hvad med fx en glasseret kirsebærkage, eller klassiskeren St. Honoré i en violudgave, eller måske en chokoladebombe med mandelbund? Og det gode ved sådanne steder er, at de altid spørger om man vil have en ske med. Så kan man jo evt sætte sig på en bænk og forkæle ganen med disse bløde, sprøde og helt igennem vidunderlige kager. 

Egenligt er det en bager der sælger fantastisk brød, men enhver bager med respekt for sig selv, har også et godt udvalg af konditorkager. Og dette sted vil bestemt stå på min Pariser-to-do liste frem over.

Des Gâteaux et du pain, 89 Rue du Bac, 75007

Metro: Rue du Bac

Billede

 

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: