Humoristisk design i verdensklasse

13 maj

Billede

Der er visse butikker man bare skal se, om ikke for tøjet skyld, så for indretningen. Viktor & Rolfs butik på Rue Saint Honoré er en af dem. I anledningen af den hollandske designerduos 20 års jubilæum åbnede de deres første flagship store i Paris. Kender man lidt til Viktor & Rolf vil man vide, at de har et sæt skøre krøllede hjerner, hvor konceptet nogle gange går forud for designet. Dog skal det siges, at selv med et fast koncept laver de efter min mening nogle af de stærkeste kollektioner under de Parisiske modeuger, og der gåes aldrig på kompromis med kvalitet, hvilket man også ser med det samme når man træder ind i deres finurlige butik.

Selvom deres butik ligger på en af de fineste shoppegader i verden, og har The Mandarin Orientel Hotel som genbo, så forstår de at gøre en butik med masser af finesse og ikke mindst masser af humor. Fx er hele butikken, som er designet i neoklassisk stil, pakket ind i grå filt. Selv blomsterne er af filt. I stueplan finder man deres efterhånden store udvalg af parfumer og flere variationer over deres klassiker Flower Bomb. Også tasker og andre accessories er her, samt et lille udpluk af tøj, som ellers er at finde i kælderen. Her er både deres herre og- damekollektion samt sko og solbriller.

Tøjet er ligesom adressen i den dyre ende, men man bør slå et smut forbi og hilse på Viktor & Rolf, da man her virkelig kan se hvad det er Paris kan når det kommer til designerbutikker i verdensklasse. Det er elegant, sjovt og som intet andet.

Viktor & Rolf, 370 Rue Saint-Honoré, 75001

Metro: Concorde Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: