I svømmeren med Hermès

13 maj

Billede

Nu vi er ved stærke flagship stores, så er denne her et must af besøge i Paris. Da det hæderkronede gamle franske luksushus Hermès, skulle åbne deres første butik på venstre bred, Rive Gauche, valgte de en gammel svømmehal fra 1930’erne som rammerne for deres næsten legendariske tasker, rideudstyr, tøj, sko, tørklæder og meget meget mere. Og her inde fornemmer man virkelig at Hermès er ikke bare tøj og sko; det er en livsstil. 

På bunden af det gamle badebasin står nu tre, ni meter høje pavilloner lavet af asketræ, som hver især inderholder forskellige varer, lige fra silketørklæder, til skakspil, glas, møbler, og håndklæder. Det bliver på mange måder næsten ikke finere end Hermès. Men man skal alligevel unde sig selv den oplevelse at gå her ind, og ikke lade sig intimidere af dørmænd, fine damer og fransk shoppearrogance. De har for længst fundet ud af, at man ikke skal skue hunden på hårene, og alle kunder her får en høflig og på alle måder professionel betjening.

Hermès, 17 rue de Sevres, 75006

Metro: Sèvres-Babylone Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: