Frøen Roger

15 apr

Billede

Hvis man vil have stemning for alle pengene så skal man tage og besøge Roger la Grenouille, eller på dansk: Frøen Roger. Og ja, som navnet antyder så serverer de frølår. I det hele taget er det her et sted, som bare elsker frøer i alle afskygning. Så der er ikke kun frøer på menuen, men der er også billeder, fotos og sjove tegninger over alt. Også på toilettet…

Det var oprindeligt en skomager, men i 1930 blev værkstedet lavet om til restaurant, og har været det lige siden.

Er man ikke lige til frø, eller synes man som mig, at det er en smule mærkeligt, selvom kendere siger det smager af kylling, så kan man nu også få andre ting. Sidst jeg var her fik jeg fx. en virkelig lækker gang lam, og en udsøgt crème brûlée til dessert.

Det var min veninde Nikoline som viste mig det her sted. Man skal vide det er der, for det ligger nede af en lille gade, og indgangen gemt inde i en gård. Lige på kanten til Saint Germain hvor mange nok vil hen, forestiller man sig ikke altid, at guldet ligger nede ad de mørke gyder.

Det er et utrolig charmerende sted, med søde tjenere og en del stamkunder. Da det er så særligt og da der kommer mange lokale, så kan det være en idé at bestille bord i forvejen, men da jeg var der gik vi bare ind fra gaden, så det kan nu også lade sig gøre. Her er dog lukket om søndagen.

Roger la Grenouille, 26-28 rue des Grands Augustins, 75006

Metro: Odéon

Billede

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: