Luksus for kendere

24 mar

Billede Paris kan noget med conceptstores, og de fleste kender nok Colette og Merci Merci, og der er sikkert også kendere som ved alt om L’Eclaireur, men det er først for nyligt jeg har opdaget denne ret fantastiske butik, eller kæde er det faktisk. For 30 år siden åbnede de deres første butik på Champs-Élysées, og siden da er det blevet til syv butikker spredt ud over byen. De var de første til at introducere mærker som Dries van Noten og Ann Demeulemeester i Paris, og fører i dag nogle af de største luksusmærker som Balenciaga, Céline, Balmain, Givenchy, Oscar de la Renta, Haider Ackermann, Peter Pilotto og Rick Owens. Men også mindre kendte mærker som Natalia Brilli, Junya Watanabe, Damir Doma, J Brand, Giles og danske Camilla Skovgaard og mange mange flere. Hver butik har sin forskellige sammensætning af designere, så man finder ikke nødvendigvis det samme udvalg i den ene eller anden butik. Ud over tøj har de også et stort udvalg af møbler, brugskunst, lamper, porcelæn, bøger osv. Alt sammen luksus af højeste kvalitet. Har man ikke lige lyst til at lægge hele pensionsopsparringen for en ellers fantastisk Valentino kjole eller et par smukke Giuseppe Zanotti sko, så bør man slå et smut forbi en af disse butikker alligevel. De er nemlig utrolige i deres indretning og udtryk, og man kan finde meget inspiration til både garderoben og hjemmet her. Flere af butikkerne ligger ret godt gemt, så man skal lige holde øjnene åbne, så man ikke går lige forbi. L’Eclaireur, find den nærmeste på: http://www.L’Eclaireur.com Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: