Ekstravagant overnatning

20 mar

Billede

Jeg var for nyligt i Paris, og skulle bare have en enkel overnatning på hotel. Så da det kun drejede sig om en enkel overnatning tænkte jeg, at jeg godt kunne forkæle mig selv lidt. Egentlig er jeg ret stor fan af airbnb. Altså at leje en lejlighed, og så have mulighed for at købe ind på nogle af de lækre markeder i Paris og den slags. Det synes jeg er utrolig hyggeligt. Men denne gang var det altså et hotel jeg var på udkig efter. Og det kan jo virkelig være noget af en jungle da der er mange tusinde hoteller i Paris. Via hotels.com fandt jeg dog dette sted, som så fantastisk ud, og som levede fuldstændig op til mine forventninger.

Hotel du Continent er et tre-stjernet hotel i midten af midten i Paris.Det er designet af den franske modeskaber Christian Lacroix, som har for vane at skeje helt vildt ud, både når han designer tøj og kostumer, men i den grad også hotelværelser. Farver, tapeter, gardiner og gulvtæpper får alle en tur gennem Lacroixmøllen, og bliver forvandlet til spektakulære værelser som kun Lacroix kan det. Hver etage har et kontinent som tema. Således er hele første sal indrettet med det europæiske kontinent som teme. Og femte sal er fx. det afrikanske. Det er super flot, super lækkert, og super tjekket. Engelske Cole & Son tapeter og fotostater pryder væggene, og italienske Missoni sørger for luksuriøse badeprodukter. Det er ikke det billigste hotel i Paris, men man kan være heldig (som jeg var), at fange et godt tilbud.

Men hvis man gerne vil have mere for pengene end bare et almindeligt anonymt hotelværelse, så bør man tjekke det ud. Morgenmaden koster 10 € og er en klassisk fransk servering med baguette, croissanter, friskpresset juice og te, kaffe eller varm chokolade efter eget valg. Ikke noget fancy, men rigtig enkelt og lækkert.

Og så gør det jo heller ikke noget, at man er i meget kort gåafstand til både Place Vendôme, Concorde pladsen, Louvre, og ikke mindst Chanel, Tom Ford, Valentino og alle de andre.

Hotel du Continent, 30 Rue du Mont Thabor, 75001

Metro: Concorde Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: