Legetøj for børn i alle aldre

15 okt

Billede

Nogle gange støder man bare på de der små perler af  butikker. Jeg er ung og har ikke børn, og regner ikke med at få børn før om mange år. Men derfor synes jeg stadig det er sjovt at se på børnetøj og gå i sjove legetøjsbutikker. I Paris kan de det der med lækre ting til børn. Kvaliteten er ofte høj, skæv og sjov.

Sidst jeg var i Paris havde jeg en ærinde i ikke langt fra det kendte stormagasin Galerie Lafayette, og fandt mig selv i nogle gader jeg aldrig havde været i før. Og pludselig var jeg i en af de der fantastiske arkader som findes rundt omkring i Paris.

I Passage Jouffroy ligger en drøm af en legetøjsbutik for børn i alle aldre. Pain d’Epice er et fantastisk sted. Hele butikken er bogstavelig talt plastret til med legetøj, dimser, dingenoter, udklædningstøj, musikinstrumenter, bamser, dukker, spil, dukkehuse, drager, glaskugler og meget meget mere. Fra gulv til loft bliver man bombarderet med sanseindtryk af former, farver, figurer og finurligheder. Her er fine kasser hvor unger kan lege botaniker med frø og havehandsker, kufferter med bageudstyr, eller æsker med reproduktioner af gamle spil fra dengang far var dreng.

Dette er et oplagt sted at slå vejen forbi hvis man skal finde sjove ting med hjem til ungerne, julegaver til børnebørnene eller fødselsdagsgaver til niecen eller nevøen.
Der ligger også en anden legetøjsbutik i arkaden her, så man skal lige holde øje med at man ikke går forkert. Den er også fin, men ikke helt så overdådig som Pain d’Epice.

Pain d’Epice, 29 Passage Jouffroy, 75009

Metro: Richelieu – Drouot

Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: