Glitter, silkebånd og simili

13 okt

Billede

En af de ting jeg nyder ved at slentre rundt i Paris er, at man altid støder ind i nye caféer, hyggelige gader og fede butikker. Saint Germain des Pres er et af de steder som efter min mening bare oser af Paris. Man kan næsten høre Yves Montand synge J’aime flâner sur les grands boulevards (…) mens man vandre op og ned af Boulevard Saint Germain.

Jeg synes altid det er skønt at støde på nye butikker i kvarterer man kan lide at befinde sig i. Så er der en god grund til at komme tilbage.

Er man til smykker, og den vilde af slagsen, så skal man slå et smut forbi Reine Rosalie. Her er der statement smykker der vil frem i verden. Det er en lille butik, med utrolig meget glitter, som skinner op på en nede fra de fine montre. Store halskæder og spinkle armbånd, hårpynt og brocher, alt sammen i vilde farver, og med masser af sten som vil lyne om kamp med lysekronerne til de fester man vil gå til med disse smykker.

Det hele er utrolig feminint med fine sløjfer og silkebånd. Ekspedienten er sød, og man må se og røre alt det man vil. Det er ikke det billigste sted, da man nok skal slippe omkring 3000 kr for en halskæde, men så får man også bling for alle pengene. Men mindre kan også gøre det med utrolig fint hårpynt til omkring de 500. Man kan ihvertfald uden tvivl finde en fin gave at tage med hjem.

Er man i det feminine hjørne kan man bag efter lige smutte over på den anden side og gå amok i fine ballerinaer i en stor Repetto flagship store.

Reine Rosalie, 48 Rue du Four 75006

Metro: Saint-Sulpice

Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: