Den søde Kenzo

25 aug

Billede

Kenzo har virkelig fået sig en renæssance. Fra at være et meget blomstret og tuttenutet mindre mærke, er det gået fra hippie til hip og er et af tidens mest toneangivende modehuse, med det ene statement piece og musthave efter det andet. Kenzo er godt repræsenteret i Paris, og er at finde mange steder. Sidst jeg var der ledte jeg efter en helt bestemt trøje, og det lykkes mig derfor at komme i tre forskellige Kenzo flagshipstores; Place des Victoires, Avenue George V og Place de la Madeleine.

Udvalget er det samme i alle deres butikker, men jeg synes bestemt hurtig jeg kunne fornemme forskel på de tre store butikker. På Place des Victoires fik jeg en ret så ubehøvlet service, i Av. George V butikken blev jeg knapt nok set og hilst på, men på Place de la Madeline fik jeg er service til UG. Jeg taler ellers altid positivt og den franske service, og at snobberiet er en saga blot. Derfor bliver jeg så skuffet og ked af det, når jeg oplever rigtig skod service i modes epicenter. Der har ellers været en rigtig god tendens de sidste år, hvor frankmændende i servicefaget har lært ikke at skue hunden på hårene, efter kineserne har indtaget byen med deres bugnende kreditkort, og så ellers udtrådte sandaler og grimme kasketter.

En varm velkomst, efterfulgt af perfekt fransk service, og smil hele vejen. Sådan skal det være, og sådan var det i Kenzo på Place de la Madeleine. Så jeg vil bestemt anbefale man starter her hvis man er på Tiger Fever jagt. Her åbner de skuffe efter skuffe og styrter på lageret for at finde hvad man mangler. God stil. Her er forresten både dame, herre, børn og accessories under et tag.

Kenzo: 27 Place de la Madeleine, 75008 Metro: Madeleine

yad_9500

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: