Louboutin for enhver smag

25 aug

Billede

Nu vi er ved at anbefale en flagskibsbutik over for en anden, så kan jeg jo passende skrive lidt om nirvana for skoelskere: Christian Louboutin. En parisertur uden et smut forbi Louboutin er bare ikke helt fuldendt. Også selvom det bare bliver ren window shopping. Well, osere har heldigvis også lov til at kigge på dyre sko. 

I Rue Jean-Jacques Rousseau ligger der side om side både en dame og en herrebutik. Smuk, skør og alt hvad Louboutin står for. Men jeg oplever ofte her, at der er utrolig mange mennesker, at man skal vente længe, og at ekspedienterne egentlig ikke rigtig har tid til en. Hvilket man jo måske godt synes de kunne have, hvis man stod og overvejede at købe et par sko til 2500 €. Men måske forlanger jeg for meget. 

I Rue de Grenelle er de søde. Problemet her er, at butikken er ret lille, og derfor er udvalget ikke så stort. Dog skal man endelig spørge efter andre modeller, de kan ofte finde sko frem for lageret som ikke står i butikken. 

Men den bedste efter min mening, og den største og mest spektakulære ligger i Rue du Faubourg Saint-Honoré. Ret langt oppe ad gaden mod Triumfbuen, langt fra Chanel og Lanvin i den anden ende, ligger her en Louboutin hvad der ude fra ikke ser ud af meget. Det er dog lige indtil man kigger ind ad døren, og op i loftet for at opdage den store karrusel, der kører rundt med sko i alverdens farver. Louboutins showmanship slår ikke fejl. Oppe ad trappen inde i butikken bliver man ført op til første salen, hvor der er Louboutin for enhver smag: høje, højere og skyskrabere. Lave, lak, læder, sneakers og snøresko. Smukke, grimme, og et par med håndbesatte sten til 3000 €. Det er et sandt skatkammer, og det gode ved det hele er, at man må prøve lige så meget man lyster. Her er servicen nemlig i top, og de finder gerne otte par sko frem fra gemmerne for at finde den helt rette model i den helt rette størrelse. Tro mig, har prøvet det. Så man skal ikke holde sig tilbage, men bare prøve til man skammer sig. 

Christian Louboutin, 68 Rue du Faubourg Saint-Honoré, 75008

Metro: Champs-Élysées – Clemenceau

Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: