Nup en gourmet burger

21 aug

Billede

Jeg er vild med fransk gastronomi. Men jeg er altså også bare helt vild med en god burger. Så hvad er bedre end en gourmet burger i hjertet af Paris?!

Blend Hamburger er et af de der steder, hvor fancy designer pariserinder med deres fancy smukke François’er og Louis’er tripper forbi når de lige skal have en hurtig frokost i pausen. Det er et lille bitte sted, hvor man tydeligt kan se, at take away princippet bliver udlevet, da der næsten ikke er plads til nogle gæster i selve restauranten. Her kan måske sidder 15 mennesker, og så sidder man tæt. Så man skal ikke være genert over for at skulle dele bord med andre.

Alt er hjemmelavet og friskt. De bager selv brødet, som minder lidt om en rigtig god tebolle af en slags. Men det fungere rigtig godt, da det ikke lægger sig helt så tungt som en god gammeldags caféburger ellers hurtig kan have tendens til. Tilbehøret er ultrasprøde fritter, med lækker hjemmelavet dressing og ketchup til.

Man skal nok stå lidt i kø, men da det ikke er et sted man sådan sidder hele og halve eftermiddage, så er der hurtig udskiftning; spis og il videre ud i byen.

Det er billigt, og rigtig godt til en god frokost hvor man trænger til lidt bacon og nogle fritter.

Blend Hamburger Gourmet, 44 Rue d’Argout, 75002

Metro: Sentier

Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: