Chokoladeparadis

6 aug

Billede

Jeg er ikke selv jordens største chokoladeelsker, men derfor kan jeg sagtens elske butikker som denne. Og jeg kunne forestille mig, at hvis man aldrig kan få nok chokolade, så må dette være et sandt chokoparadis.

Maison Georges Larnicol er en chocolatier lidt ud over det sædvanlige. Butikkerne er indrettede som store blandselv mekkaer, og man kan blande sig frem til poser med alverdens avancerede chokoladeindhold. Lys, mørk, hvid, med nødder, frugter, i sjove former og farver, alt betalt efter vægt, så det kan jo hurtigt gå galt hvis man vil prøve lidt af det hele.

Ud over blandselv chokoladen specialisere de sig også i chokoladeskulpturer. Så har en man en særlig anledning, så er det bare at komme ind med et billede, så laver de det til dig. Måske et stort ur i chokolade med et ægte urværk inden i kunne friste? Eller måske et glas med flydende chokolade, med tilhørende ske, til lige at spise på farten…?! Om ikke andet, så er det et sjovt indslag på pariserturen, og et sted som kun franskmændene kan realisere.

Ud over chokoladen, som jo er det man kommer for her, så har de også et stort udvalg af franske makroner, og andre lækre kager. Så der er bestemt noget for enhver smag.

Butikkerne er spredt ud over hele byen, og findes faktisk i hele Frankrig. Så man skal nok lige gå ind på deres hjemmeside og finde den, som ligger tættest på en: www.chocolaterielarnicol.fr

Maison Georges Larnicol, 132 bd Saint-Germain 75006 Paris

Metro: Odéon

Billede

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: