Vintage Birkin og Balenciaga

6 aug

IMG_7186 Jeg tror alle har en eller flere veninder, som bare er vildt dygtige til at finde de der totalt vidundelige second hand vintage ting. Jeg er sjældent særlig heldigt, og måske heller ikke så god til at tage mig tiden til at se de mange bunker igennem. Måske bliver jeg bare også ret hurtig træt, når jeg ofte står i hvad der siges er en luksus vintage butik, og hiver en brugt Zara trøje ned af hylden. Luksus – not so much.

Luksus er dog Paris’ mellemnavn, og her mener de det virkelig når de siger det er luksusvintage. Desværre kender de også deres mestrer, og man skal ikke forvente at støde ind i en butiksindehaver, som ikke lige kender Dior, ikke har hørt om Balenciaga eller ikke ved hvor Proenza Schouler udtales.

I Rue de la Verrerie ligger Vintage Bar. Det er en skæg butik, som jeg tror må være den mest tæt pakkede forretning jeg har besøgt længe. Der hænger gamle Chanel jakker ned fra loftet, væggene er plastret til med tasker fra Hermés og Louis Vuitton, og foran disken glimter det med 80’er bling og 20’er vintage. Nogle pænere end andre, men dog sjovt og bling bling for alle pengene. Hele butikken har lidt Alladins hule stemning over sig, og ens blik fanges hele tiden af Louboutin glitter, YSL fjer og Jean Paul Gaultier udskejelser.

Leder du efter en Hermés Birkin, og gider du ikke vente to år på den, så skulle det ikke komme bag på mig, hvis de havde et par stykker på lager her. Det er dyrt, men det er kvalitet alt sammen, og i god stand. Og så er det bare en sjov butik at slå et smut forbi hvis man alligevel er på de kanter.

Vintage Bar, 16 rue de la verrerie, 75004

Metro: Hotel de Ville image

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: