Byens bedste chokolade hos Angelina

30 apr

Billede

Når jeg tager til Paris, så er det med visheden om, at jeg helt sikkert får sat mit sukkerforbrug på prøve. Paris er modens by, lysenes by, byernes by. Men Paris er virkelig også kagernes by. De franske makroner er efterhånden blevet allemandseje, og en tradition for mig at have med hjem fra Ladurée. Men der er jo også mange andre steder at indtage en overdådig creme kreation end hos lysegrønne Ladurée.

Angelina er et af de der rigtig skønne overskudsagtige kagesteder, hvor stolene er bløde, tjenerne i deres fineste uniformer, og priserne derefter. Men hvad gør det, når man får serveret varm chokolade (den bedste i byen) af sølvkander, og glinsende kager med bladguld?(!)

I fineste Belle Époque stil fremstår Angelina som et sted man næsten ikke tør sætte sine turistben i, men stemningen er lettere end forventet, og historiens vingesus gør det bestemt et besøg værd. Bygget i 1903 har det nogle år på bagen, og med gæster som Coco Chanel og Audrey Hepburn er stilen ligesom lagt.

Hos Angelina serveres der morgenmad og frokost, hvilket bestemt også er et besøg værd. Men jeg synes nu det er kagerne som er det sjove her. Deres Mont Blanc kage er signaturen, og man går bestemt ikke sulten derfra efter sådan en kage… Det er nogle seriøste kager stedet her præstere, så måske man skal arrangere en let frokost inden et besøg hos Angelina.

Chokoladeelskere valfarter hertil, ikke mindst pga. deres berømte varme chokolade, L’Africain, som er et af kendetegnene hos Angelina. Prøv evt. en udgave med hvid chokolade for variationens skyld.

Angelina ligger på den ekstremt trafikerede Rue de Rivoli mellem Louvre og Place de la Concorde. I turisterne og lommetyvenes epicenter skal man holde øjnene åbne for ikke at gå forbi. Det er ikke skjult, men man kan bare godt blive forvirret af beliggenheden ift butikkerne omkring.

I butikken kan købes kager to go, chokolade på tube og fine tedåser.

Angelina, 226 Rue de Rivoli, 75001

Metro: Tuileries

Billede

Advertisement

En kommentar til “Byens bedste chokolade hos Angelina”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dekadente kager | Mit Paris - 24. februar 2016

    […] dør om dør med Angelina som jeg har skrevet om Her ligger dette konditori, som jo derfor vil gøre Rue de Rivoli oplagt til en eftermiddag med […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: