Fine haver

15 aug

Jardin des Tuileries er om end meget turistet, så alligevel utrolig charmerende. Der gemmer sig små caféer hvor man kan nyde en kaffe i skyggen af et kastanjetræ, hyggelige legepladser til børnene, dejlig bænke hvor man kan nyde solen, og så selvfølgelig hundredevis af grønne metalstole, hvor man kan tage en slapper og glo på folk.

I den vestlige ende, helt oppe ved Concorde pladsen ligger der en stor, men ret overset boghandel. La Librairie du Jardin des Tuileries er en rigtig fin boghandel, med bøger om haver og botanik. Det vill for nogle måske ikke lyde så spændende, men det er faktisk en skæg butik. Der er fine coffee table books om fransk havekunst, praktiske bøger om havearkitektur, gode bøger om botanik og krydderurter, havens historie, og så alt mellem himmel og jord af fine postkort, legetøj, plakater, kunstbøger etc etc.

Er man i Paris som turist kan man næsten ikke undgå at komme forbi her. Og jeg vil bestemt mene at den er et besøg værd. Også selvom man ikke har en have.

La Librairie du jardin des Tuileries, vestlige indgang, Place de la Concorde, 75001

Metro: Concorde

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: