Kunst og Karl. Karl who?

13 aug

En af mine absolut yndlingspladser i Paris er Place de Furstemberg på venstre bred i Saint-Germain-Des-Prés. En meget yndig lille plads hvor maleren Delacroix har boet, og området er spækket meget lækre og meget dyre møbelstof butikker. Det er også på denne plads at en af Paris’ fineste blomsterbutikker ligger.

I en gaden op mod pladsen, Rue de Furstemberg ligger en sjov lille butik: Arty Dandy. Konceptet er klart og anderledes fra mange små designerbutikker. Her kan man købe alt fra små mærkelig robot nipsting, til moderne kunst, Lanvin butterflies, muleposer med teksten ‘Karl who?’ og Balenciaga taskeprint, magasiner og paraplyer med pailletter.

Det er en rigtig fin og skæg butik, som jeg bestemt synes man skal slå et smut forbi hvis man alligevel er på de kanter.

Arty Dandy, Rue de Furstemberg 1, 75006
Métro: St-Germain-des-Prés

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: