Latinerkvarteret på italiensk

19 mar

Latinerkvarteret må nok være et af de mest kendte kvartere i Paris. Man kan dog hurtig få forvildet sig rundt i de små gader og stræder, og hurtig se sig selv omringet af græske restauranter og små kebab caféer.

Denne lille perle af en restaurant er ikke fransk men italiensk, og jeg har sjældent fået så god pasta som her. Så trænger man til noget andet end fransk haute cuisine, så er dette et rigtig godt bud. Man skal holde øjnene åbne for at finde restauranten. Jeg er flere gange gået lige forbi den, da den når den er lukket, har skodderne helt lukket for, og man godt kan blive i tvivl om den har drejet nøglen om. Men fortvivl ikke, og kom istedet igen en anden aften, hvis den tilfældigvis skulle være lukket.

Dette sted er utrolig charmerende med væggene tilplastret far gulv til loft med plakater fra film og teaterforestillinger, som er overtegnet med hilsner fra besøgende fra hele verden. Sidst jeg var der tog de ikke kreditkort. Så husk kontanter.

Restaurant Gallo-Romano, 44 Rue Galande, 75005

Metro: Saint-Michel – Notre-Dame

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: