Gratis udsigt på kunstgræs med sodavand

19 mar

Der er mange steder man kan tage hen hvis man vil se Paris lidt for oven. Man kan betale sig fra det ved en tur i Eiffel tårnet, eller gå motionens vej, og mødes med alle turisterne på Montmartre ved Sacré Coeur. Men man kan også tage rulletrappen op, og lige kigge på lidt lækkert tøj på vejen op til taget af det kendte stormagasin Galerie Lafayette. Her er kunstgræs, sodavandsautomat og masser af gratis udsigt 360 grader over byernes bys skyline.

Galerie Lafayette, 40, Blvd. Haussmann 75009

Metro: Chaussée d’Antin

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: